Eylül ayında açılacak olan okullar için bankalar artık borç kapatma kredileri ile birlikte okul ihtiyaçları için de ihtiyaç kredileri vermeye devam ediyor. Devlet bankası olan Halkbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan kişilere hızlı bir şekilde sonuç verilerek, aynı gün içinde kredi imkanı sağlanacağı açıklandı. Halkbank, düşük faiz oranları ile birlikte vermiş olduğu bu kredi kampanyasında 50000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen kişilere 36 ay vadeli olarak işlemler gerçekleştirmektedir. Banka şartlarına uygun olan bireysel müşterilerin de emekli olan vatandaşların kullanabilecekleri bu kredilerde hem borç kapatma kredisi olarak işlemlerinizi yapabilecek hemde kredi kullanacak olan kişilerin okul ihtiyaçları için yaz kredisi ödenecektir. 

Halkbank kredi başvurusu

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç veriliyor. Halkbank kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, şartları uygun olan kişileri aynı gün içinde ödemeler yapılıyor. Banka bu kredileri vermeden önce kişilerin kimlik numaraları üzerinden yapacakları, sorgulamalar ile birlikte ne kadar kredi onayı aldıkları hakkında bilgileri de yayınlıyor. 

Banka kredi notu: 1200 ve üzerinde olan vatandaşların kredi olabileceği gibi sigortalı olarak çalışan kişilerinde bu kredileri alabilmeleri için en az son iş yerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması istenmektedir. Banka şartlarına uygun olan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa, aynı gün içinde hesaplarına ödemeleri yapabilmektedirler. 

Banka kredi şartlarına uygun olan kişiler, borç kapatma kredisi almak için 50000 TL üzerinde işlem yapabiliyor. Emekli olan kişilerin bu kampanyalara katılarak, kredi kullanabilmeleri için maaşlarını Halkbank üzerinden alması isteniyor. Başvuru gerçekleştirmek isteyen kişiler bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak, kredi kampanyasına katılabilir, başvurularını buradan gerçekleştirebilir ve güncel faiz oranlarında, buradan öğrenebilir. borç kapatma kredisi kullanacak olan kişilerin güncel olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçları kapatılarak işlem yapılmaktadır.