Bankalar son zamanlarda vatandaşlara hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi vermeye başladı, Denizbank, bu bankaların başında gelmektedir. Denizbank, yapmış olduğu kampanyalar ile birlikte vatandaşları hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanı sağlarken, nakit kredi kullanacak olan kişilerin 36 ay vadeye kadar işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kredi kampanyalarında hızlı bir şekilde işlem yapabilmektedir. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan kampanya duyurusuyla birlikte vatandaşlar, 5 dakika içerisinde kredi sonucunu hemen öğrenebilmektedir. 

Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında kredi kullanacak olan vatandaşların banka kredi puanı 1300 ve üzerinde olması durumunda kredi onay alabileceğini söyleyebiliriz. Denizbank kredi kullanacak olan kişilerin ayrıca bireysel müşteri olması durumunda cep telefonları üzerinden SMS atarak, 55000 TL'ye kadar kredi vereceğini duyurdu. Sadece bireysel müşterilerin katılacağı bu kredi kampanyalarında hızlı bir şekilde başvuru yapabilmeniz için tüm banka şartlarına uygun müşteri olmanız şarttır. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu 55000 TL olarak nasıl yapılır?

Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar cep telefonları üzerinden SMS atarak istedikleri zaman kredi başvurusunda bulunabiliyor. Cep telefonları üzerinden atacağınız ücretli bir mesaj ile birlikte sizlere 5 dakika içerisinde kredi sonucu verilmektedir. Kredim yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak 32 80 numarasına bu mesajı göndererek kredi başvurusunda bulunun. 

denizbank-h (2)-3

Tc Kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan sorgulama ile birlikte banka şartlarına uygun olan vatandaşların ne kadar kredi onayı aldıkları gönderilmiş olan mesaj sonrasında kişinin cep telefonuna mesaj olarak gönderilecektir. Yapılacak olan başvurularda, onay alan vatandaşlar, banka şubelerine giderek, ne kadar kredi onayı aldılar ise bu parayı gelir belgesiz olarak kullanabilir, ayrıca banka şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden de ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak işlem yapabilir ve kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.