Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme Ziraat Bankası'ndan Nakit İhtiyaç Kredisi: 6 Günde Onay, 90 Gün Erteleme

Özel bankalar arasında olan ve nakit almak isteyenlere anında kredi imkanı sağlayan bu bankadan işlem yapacak kişilere yeni haber geldi. Denizbank üzerinden kredi almak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmeniz durumunda kredi onayı alabilecek ve onaylanan bu kredilerde şartlara uygun olarak anında ödemenizi yapabileceksiniz. İhtiyaç kredisi almak için başvuru yapacak olan kişilere banka 5 dakika içinde sonuç vermektedir. 

Denizbank kredi başvurusu için şartlar da açıklandı. Bankadan kredi alacak kişilere 5 dakika içinde sonucunu alacakları yeni kredi kampanyası duyurusu yapıldı. Başvuru yapacak olan kişiler SMS ile onay alacaklarsa bankaya gitmeden kredilerini hesaplarına yatıracaklardır. Kredi notu düşük olan kişiler ise onay alamazlar...

KREDİ BAŞVURUSU SMS İLE YAPILACAK

Denizbank üzerinden SMS ile başvuru yapacaksınız. KREDİM TC KİMLİK yazarak 3280 numarasına mesaj atan kişilere aynı gün içinde destek kredisi verilmektedir. Bu şekilde kredi onayı alacak kişilere banka 5 dakika içinde sonuç verecektir. 3280 numarasına attığınız mesaj sonrasında onay alırsanız banka sizlere 5 dakika içinde kredi sonucunu verir ve onaylanan krediyi de aynı gün içinde kullanırsınız.

Denizbank hesabınız varsa ve bu bankadan kredi almak istiyorsanız başvurunuzu şubelere gitmeden de kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Kredi notu uygun olan kişiler denizbank mobil uygulaması üzerinden başvuru yapacak ve onaylanan kredileri de hemen aynı gün içinde hesaplarına yatırarak kullanacak. Üstelik bu kredilerde banka 36 ay vadeye kadar sizlere 50bin TL ödeme verecektir. 

Denizbank resmi internet sitesine giriş yaparak kredi aşvurusu yapabilirsiniz. Başvurusu yapıldıktan sonra da banka sms ile sizlere sonucu verir. Onaylanan kredi tutarını görürsünüz ve bu krediyi en yakın bankadan kullanırsınız.