Denizbank 600 TL kampanyası ile rakiplerini zora sokmaya hazırlanıyor! Ekonomide yaşanan dalgalanmalar, ilk önce elbette ki halkı olumsuz etkiliyor. Bu kapsamda halk için ek gelir getiren kurum ve kuruluşlar daima en ön planda oluyor. Müşteri memnuniyetine önem veren Denizbank, bu anlamda müşterilerine büyük bir kampanya oluşturdu. Bu kampanyaya göre tüm müşteriler 600 TL kazanma fırsatı bulabilecek.

Denizbank 600 TL Kampanyası Nedir?

İnternet üzerinden alışveriş yapmak günümüzde hemen her insanı büyük tutkusu haline geldi. Ancak alışverişte aşırılığa kaçmak elbette ki sonrasında olumsuz sonuçların ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Bu durumu göz önünde bulunduran Denizbank, internetten alışveriş yapmayı seven müşterilerine büyük bir yenilik yaptı. Bu avantaj sayesinde birçok insan şartları sağlıyorsa 600 TL’nin sahibi olabilecek!

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Denizbank 600 TL Kazanma Şartları

Denizbank 600 TL kampanyası, internet üzerinden alışveriş yapan herkesi yakından ilgilendiriyor. Bu kampanya henüz oldukça yeni olmasına rağmen birçok insan tarafından büyük ilgi gördü. Denizbank kampanya kapsamında kendi bankası bünyesinden kredi kartı çıkaran müşterilerine 3 ay boyunca 600 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Bu indirim fırsatlarından yararlanabilmek için öncelikle kredi kartı başvurusunun yapılması ve bu başvurunun olumlu sonuçlanması gerekiyor. Kredi kartı başvurunuzun olumlu sonuçlanması için ise Findeks puanınıza bakılıyor.

Başvurunuzun olumlu bulunması ve size teslim edilmesi sonrasında, ise karttan her ay düzenli olarak alışveriş yapmalısınız. Aylık alışverişleriniz sonrasında ise sizlere ilk 3 ay harcamalarınız doğrultusunda 600 TL’ye varan indirimler yapılıyor.

Denizbank 600 TL Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

Denizbank 600 TL kampanyası için başvuru yapabilmek için birçok iletişim kanalını kullanabilme imkanınız bulunuyor. İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılık üzerinden giriş işlemlerini yaparak, Kredi Kartı başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru işlemleri sonrasında sonucunuz, çok kısa bir süre sonunda mesaj yoluyla gönderilecektir.

denizbank-basvuru-yapan-tum-musterilerine-600-tl-veriyor-600-tl-kazanmak-icin-basvuru-nasil-yapi

Olumlu değerlendirilmesi halinde, şubelere başvurarak kart işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ya da size en yakın Denizbank şubesine başvurarak, kredi kartı başvurunuzu yüz yüze gerçekleştirebilirsiniz. Olumlu bulunması halinde diğer işlemlerinizi yerine getirerek, 600 TL’ye varan indirimlerin tadını çıkarabilirsiniz.