Dar gelirli vatandaşlar için cumhurbaşkanı tarafından özel bir açıklama son dakika olarak paylaşıldı. Özellikle gelir seviyesi düşük olan nakit ihtiyacını bulunan vatandaşlar kamu bankaları üzerinden cumhurbaşkanı tarafından açıklanan devlet destekli nakit ödemeleri bekleme olmadan hemen alabilecekler. Bu konuya ilişkin hazırlanan yeni bir paket sayesinde dar gelirli vatandaşlar oldukça rahatlık yaşayabilecektir.

Özellikle, son günlerde enflasyon oranlarının artması ile beraber yılbaşından itibaren yapılan zamlar her geçen gün artış göstermektedir. Buna göre vatandaşların nakit ihtiyaçlarını her geçen gün arttığı için nakit ödemelere yönelik çözümler acil bir şekilde düşünülmektedir. buna göre devlet tarafından en son açıklanan destek paketi 10.000 TL tutarındaki nakit kredi kampanyası için geçerlidir. Özellikle de ramazan bayramı sonrasına vatandaşların nakit ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik geliştirilen bu pakette destekte olarak kamu bankaları üzerinden bir ödeme yapılması planlanmaktadır.

nakit-odemeleri-bugunden-itibaren-hesaplara-yatmaya-basladi-son-dakika-6

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Vatandaşların, özellikle son günlerde yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve daralmalar nedeniyle nakit ihtiyaçları acil bir şekilde gelebilmektedir. Bu nedenle acil olarak gelişen ihtiyaçlarına yönelik bir çözüm önerisi olarak 10.000 TL tutarında nakit ihtiyaç kredisi 36 ay vade gibi önemli bir vade seçeneğe ilave uygun faiz oranları ile vatandaşın dertlerine çare olması için geliştirilmiştir.

Kamu bankaları tarafından devlet destekli olduğu için uygun faiz oranları ile bu ödemeler yapılabilmektedir. Bu sayede vatandaşların bütçesi daralmadan oldukça rahat bir şekilde nakit ihtiyaçları karşılanabilmektedir.