Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden yapılan yeni kampanyada 0.49 faiz oranları ile birlikte vatandaşlara yeni bir kredi paketi açıklandı. 0.49 faiz oranları ile birlikte Kredi alacak olan kişilere 3 kamu Bankası tarafından bazı şartlara uygun olmaları durumunda sadece 10.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli olarak Kredi ödemeleri gerçekleştirilecektir. başvuru şartlarına uygun olan tüm bireysel müşterilerin Kredi kampanyalarına banka hesapları üzerinden katılacağı için Ziraat Bankası başta olmak üzere diğer kamu bankaları olan Halkbank ve Vakıfbank üzerinde hesabınızın olması ve daha önce bu bankalardan kredi kullanıp düzenli ödemeler yapmış olmanız durumunda bu Kredi kampanyasına katılabileceksiniz.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapılan ihtiyaç kredisi kampanyasında banka şartlarına uygun olan tüm vatandaşlara 3 ay ertelemeli Kredi imkanı sağlamaktadır. 12 ay vadeli olarak 10.000 TL kredi ödemesi almak istiyorsanız başvurunuzu internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ve kredi başvurularınızı aynı zamanda internet sitesi üzerinden de gerçekleştirerek hemen hızlı bir şekilde alabileceksiniz.

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlar için yapılan bu kampanya haricinde yüksek limitli kredi ödemeleri de vermektedir. emekli olan vatandaşlar emekli maaşı hesapları üzerinden kredi alabilirler, sigortalı olarak çalışan vatandaşlar ise son iş yerlerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda bu bankalardan 1.59 faiz oranları ile birlikte kredi kullanabilmektedirler.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu bu kampanyalarda nakit kredi ödemelerinden faydalanacak olan kişilere belirtilen politikalara uygun olarak Kredi ödemelerini hızlı bir şekilde vermektedir. banka resmi internet sitesi üzerinden yapılacak olan açıklama sonrasında 0.49 faiz oranları ile birlikte bu bankalardan dilediğiniz zaman başvurunuzu yapabilirsiniz.