Bankamatik kartı ve kredi kartı kullanan kişiler, 6 gün içinde 6000 TL'ye kadar kimlik numaraları üzerinden yapılacak olan ödemelere, başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa, Yapı Kredi Bankası üzerinden işlem yapabilmektedir. Banka hızlı bir şekilde kredi imkanı sağlayacak olan vatandaşlar için hazırlamış olduğu bu kampanyada 6 gün içinde başvuru yapacak olan kişileri 6000 TL'ye kadar ödeme veriyor.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Kredi başvurusunda bulunacak olan kişiler bu günler içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri durumunda düşük faiz oranlarından yararlanarak 36 ay vadeli kredi alabilmektedir. Nakit ihtiyacı olan kişilerin aynı gün içinde hesaplarına ödemeler yapılacak ve onaylanan tutarı aynı gün içinde tekrardan banka şubelerine gitmeden kişilerin hesaplarına yatacaktır.

Bankamatik kartı ve kredi kartı kullanan kişilere başvuru!

Bankamatik kartı ve kredi kartı kullanan kişiler, 6000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa, Yapı Kredi Bankası kredi politikalarına uygun bir vatandaş olması istenmektedir. Yapı Kredi Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirecek olan kişilerin acil kredi ödemeleri hemen aynı gün içinde verilmektedir. 

Sms ile de başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalara katılmak için başvurunuzu ücretli bir mesaj atarak hemen öğrenebilirsiniz. Başvuru sonucunu öğrenerek, kredi kullanmak isteyen kişiler Bireysel yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazıp boşluk bırakıp aylık gelirinde yazarak bu mesajı: 44 11 numarasına göndermeleri durumunda ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmış olurlar. En yakın banka şubesine giderek kimlikleriyle birlikte onaylanan SMS kredi kullanabilme imkanı sizlere sunulmaktadır. 

Bu bankadan kredi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişilerin bankamatik kartı veya kredi kartı olması durumunda ise Yapı Kredi Bankası, mobil uygulaması sizlere destek vererek, 6000 TL'ye kadar kredi imkanından faydalanmanıza olanak sağlayacaktır. Banka hesabınız üzerinden alacağınız internet şifresi ile birlikte bankanın mobil uygulaması sizlere 7 24 kredi için imkan sağlıyor. Yapı Kredi Bankası, mobil uygulaması üzerinden yapılacak olan kredi başvuruları ile birlikte şartlara uygun olan kişilerin aynı gün içinde hesaplarına ödemeler yapılmaktadır. Banka kredi puanı yüksek olan kişiler bu bankalardan kullanacakları kredilerde daha düşük faizlerden yararlanırlar...