Bankalar muslukları açtı. 10.000 TL üzerinde kredi dağıtıyorlar. 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilere yeni kampanyalar başladı. Bankalar sabah yapmış oldukları duyuru ile birlikte 10.000 TL'ye kadar hemen Kredi vereceğini duyurdu. Bankalar 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere belirtilen şartlar dahilinde hemen Kredi onay verecek. 50.000 TL'ye kadar 36 ay vade ile kredi kullanacak olan müşteriler 50.000 TL üzerinde kredi kullanacaklar sayı 24 ay vade ile işlem yapabilecekler. 3 ay ertelemeli olarak verilecek olan bu krediler de banka kredi notuna göre hızlı bir şekilde onay verecektir. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

DenizBank'tan 10.000 TL üzerinde ihtiyaç kredisi kampanyası...

Denizbank üzerinden 10 bin TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kampanyasına hızlı bir şekilde başvuru yapabiliyorsunuz. Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler 10.000 TL ve üzerinde kredi kullanmak istiyorlarsa SMS atarak hemen ne kadar kredi onayı aldıklarını oturdukları yerden görebilecekler. 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler cep telefonlarının mesaj kısmına girerek Kredim yazıp boşluk bırakıp t.c. kimlik numaralarını da yazarak 3280 numarasına gönderim yapabilirler. beş dakika içerisinde DenizBank genel müdürlüğü tarafından yapmış olduğunuz kredi başvuru sonucu sms ile sizlere bildirilecektir. 10.000 TL ve üzerinde kredi değerlendirmesi yapılacak ve onaylanan krediyi de hemen aynı gün içerisinde kullanabileceksiniz. 

Garanti Bankası 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kampanyası...

Garanti Bankası üzerinden de 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapabiliyorsunuz. Garanti Bankası vermiş olduğu bu Kredi kampanyasında 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere banka şubelerinden ve bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvuru imkanı sunacak. 90 gün aynı işyerinde sigortalı olarak çalışan veya emekli olan kişiler bireysel ihtiyaç kredisi olarak bu kredileri kullanabilecekler.

bankalar-musluklari-aciyor-10000-tl-uzerinde-herkese-onayli-nakit-kredi-veriliyor-sartlar-cok-ag1

Ziraat Bankası düşük faizli 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi...

Ziraat Bankası kamu Bankası olmasından dolayı 10.000 TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru imkanı kolay bir şekilde sağlıyor. Ziraat Bankası 10.000 TL ve üzerinde kredi başvurusu yapacak olan kişiler banka hesapları üzerinden almış oldukları internet bankacılığı şifresi ile birlikte banka şubelerine gitmeden Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden onay alabilirler. 36 ay vadeye kadar yapılacak olan krediler 50.000 TL üzerinde kredi kullanmak istiyorsanız 24 ay vadeli düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası şubelerine giderek kimlik ve gelir belgenizi vererek Kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz.