Ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar bankaların yapmış olduğu kampanyaları kontrol ederek acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak istemektedirler. Ekonomik sıkıntı yaşayan kişiler özellikle kolay onay alabilecekleri bankaların yapmış olduğu bu kampanyalara katılarak kendi puanlarına göre onay alır ve almış oldukları bu onay sayesinde ihtiyaçlarını giderebilirler. Son dakika haberi olarak verilen ve banka hesabı olan kişiler özel bankalar aracılığı ile banka hesaplarına 30 bin TL'ye kadar nakit imkanından faydalanabiliyorlar. Bankalar yaptıkları bu kampanyalarda 30 bin TL'ye kadar onay almak isteyen vatandaşlara belirtilen şartlar dahilinde hemen hesaplarını bu parayı aktarıyorlar. Sizlerde acil ihtiyacınız varsa 30.000 TL başvuru yaparak geri ödemesini 36 ay vade içinde yapabilirsiniz. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

DenizBank

Denizbank kampanyayı başlatan bankaların başında geliyor. Denizbank üzerinde hesabınız varsa DenizBank'ın mobil uygulamasına girerek buradan ihtiyaç kredisi başvurusu formunu doldurabilir ve kredi sonucunu hemen öğrenebileceğiniz 30.000 TL için nakit başvurusunda bulunabilirsiniz. Denizbank ayrıca SMS ile kredi başvurusu imkanı sağlıyor. DenizBank SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlara 3280 numarasına mesaj atacakları kredim ve TC kimlik numaraları yazarak göndermeleri durumunda hemen onay verecektir. Denizbank yapmış olduğu Bu kampanyada kişilerin Kredi notuna göre faiz oranlarından yararlanacak ve hemen sizlere sonuç verecektir. 

TEB Bankası

Hızlı ve anında kredi almak isteyen kişilere TEB Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyası yapılıyor. TEB Bankası ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler t.c. kimlik numarasına 44 66 numarasını mesaj olarak göndererek Kredi başvurusunda bulunabilir ve onaylanan krediyi kendi banka hesabına aktarabilir. Denizbank gibi TEB Bankası da kendi mobil uygulaması üzerinden 30.000 TL ve 36 ay vade ile düşük faiz oranları ile kredi imkanı sağlıyor. 

krediler-323-4

Akbank

Akbank üzerimde hesabı olan vatandaşlar akbank'ın direkt uygulamasına girerek buradan ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyor. Akbank online ve masrafsız olarak vereceği 30.000 TL kredi için kendi banka müşterisi olan kişilere daha düşük faiz oranları ile işlem yapıyor. Akbank hesabınız varsa hemen bir internet bankacılığı şifresi oluşturarak Kredi kullanabilirsiniz. Akbank resmi internet sitesi üzerinden ve akbank'ın banka şubelerinden istediğiniz zaman Başvuru ve detayları öğrenebilirsiniz.