Son Dakika. Borç kapatma kredisi alacaklar,  50.000 TL kredi kampanyası başladı. Detaylar belli oldu. Bankaların ihtiyaç kredileri gibi bir diğer kredi kampanyası borç transfer kredileridir. Borç transfer kredilerinde banka kredi borçlarınız ve kredi kartı borçlarınızı kapatılarak işlem yapılmaktadır. Kredi başvurusu yaptığınızda eğer banka politikalarına uygun olursanız 50.000 TL’ye kadar borç transfer kredilerini kullanabilirsiniz.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Borç kapatma kredilerinde sadece güncel banka borçlarınız kapatılır. Daha önceden avukatlık veya icralık olduğunuz banka borçlarınız varsa, bu krediler için maalesef onay alamazsınız. Kredi başvurusu yaptığınızda icralık olduğunuz için maalesef kara liste müşterisi olacaksınız. Bu yüzden onay alamazsınız. Şimdi sizlere 50.000 TL borç kapatma kredisi veren bankaların listesini verelim.

Anadolu Bank 50.000 TL Borç Kapatma Kredisi

Anadolu bank üzerinden 50.000 TL borç kapatma kredisi alabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olan müşteriler şubelerden yapacakları kredi başvurusunda 36 ay vadeye kadar borç transfer kredisi alabilmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler 12 aylık sigortası olması durumunda veya bankadan emekli maaşı alması durumunda bu kredileri kullanabilirler. Sizlerde bu şekilde diğer banka kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarınızı kapatabilirsiniz. Kredi onayı aldığınızda hemen aynı gün kredi kullanılır.

Halkbank 50.000 TL Borç Transfer Kredisi

Halkbank üzerinden borç transfer kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu için en yakın Halkbank şubesine gitmeniz gerekiyor. Tüm ihtiyaç kredisi borçlarınızı ve kredi kartı borçlarınızı tek bir bankaya taşımak istiyorsanız uygun faiz oranları ile Halkbank sizlere bu kredi için imkân verecektir. Emekli olan kişilerin bu bankadan emekli maaşı alması durumunda, çalışan kişilerinde en az 6 aylık sigortası olması durumunda 36 ay vadeye kadar borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz.

para-123123

Denizbank 50.000 TL Borç Kapatma Kredisi

50.000 TL borç kapatma kredisi başvurusu yapacaksanız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen kredinizi Denizbank’tan kullanabilirsiniz. Bu banka müşterilerine sadece banka şubelerinden başvuru imkanı vermektedir. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler dilerse sadece kredi kartı borçlarını, dilerse de sadece ihtiyaç kredisi borçlarını kapatabilmektedirler. Sizlerde bu bankalardan kredi alacaksanız, kredi notunuzun en az 1100 ve üzerinde olması gerekmektedir. Kredi alacağınız zaman 6 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kullanım yapabilirsiniz. Sizlere bu yazımızda bankalarda olan borçlarınız için borç transfer kredisi kampanyaları yapan bazı bankalardan bahsettik. Bu kredileri alabilmeniz için banka kredi sicilinizin uygun olması gerekiyor. Eğer ödeme gücünüzün üzerinde dağınık borçlarınız varsa bu krediler ile hemen ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Tek bankaya uzun vadelerde ödeme yaparak, bütçenizi de dengeleyebilirsiniz. Sizlerde verilen bankaların şubelerine evraklarınız ve borç kapatma miktarlarının belli olduğu belgeler ile giderek işlemlerinizi yapabilirsiniz.