Başarılı oyuncu Asena Girişken Aldatmak isimli televizyon dizisi projesinde Yeşim isimli karaktere hayat veriyor ve güçlü oyunculuk performansı ile dikkat çekiyor. Ünlü isim, dizi projesinde karakterine çok uyan bir imaj çizerken magazin gündeminde de sıklıkla adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu Asena Girişkeni dizide hayat verdiği karakterin hissiyatını seyirci kitlesine başarılı bir şekilde verebiliyor. Bu sebeple sosyal medyada da sıklıkla adından söz ettiren bir isim olan ünlü oyuncu Asena Girişken, Aldatmak dizisinin sevilen oyuncuları arasında yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Her yeni haftada Perşembe akşamlarında Atv ekranında yayınlanarak hayranları karşısına çıkan Aldatmak isimli dizi projesi özellikle başrol oyuncuları ile de dikkat çekiyor. Yayın hayatına bir dram projesi olarak başlayan Aldatmak isimli dizi projesi aynı yolda emin adımlarla ilerliyor. Vahide Perçin, Ercan Kesal, Asena Girişken ve Mustafa Uğurlu gibi birbirinden başarılı isimleri başrolde buluşturan Aldatmak dizisi oyuncu seçimleri ile de beğeni topluyor.

Oyuncu, dizide hayat verdiği karakter ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu ve düşüncelerini seyirci kitlesi ile paylaştı. Asena Girişken, dizide canlandırdığı Yeşim karakterinin aslında bu kadar fütursuz bir yere gideceğini bilmediğini açıklayan ünlü isim merak edilenleri yanıtladı.

Ünlü oyuncu Yeşim karakterinin bir noktada kötü birisi olacağını ve dönüşeceğini bildiğini açıklarken bu kadar renkli bir kötü olacağını ise bilmediğini açıkladı. Ünlü oyuncu Asena Girişken, Aldatmak dizisinde hayat verdiği Yeşim karakteri hakkında yapmış olduğu açıklamalarda onun yalnızca kötü değil komik birisi de olduğunu ifade etti. Her yeni haftada senaryoyu okurken şaşırdığını açıklayan oyuncu, Yeşim karakterine hayat verdiği için heyecanlı olduğunu söyledi. İlk haftalarda kadroda yer alan büyük isimlerle çalıştığı için korktuğunu itiraf eden ünlü isim daha sonra bu korkusunun geçtiğini de açıkladı.