7000 TL maaş promosyonuna ek 20 Bin TL para veriliyor... Akbank’tan emeklilere göbek attıracak kampanya! Emeklilere sürpriz ihtiyaç kredisi verilecek. Emeklilerin de finansal ihtiyaçları bundan sonra banka nezdinde sorunsuz şekilde karşılanacak. Müşteri sayılarını daha fazla arttırmayı sağlayan Akbank’ta emeklilere yönelik kampanyalara yer veriyor. Bankaların promosyonları devam ederken onlardan biri olarak karşımıza Akbank çıkıyor. Akbank’ta ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yönelik kampanyalarını dur durak demeden sürdürmeye devam ediyor. 

Akbank Emeklilere İhtiyaç Kredisi Verecek!

Akbank emeklilere ihtiyaç kredisi verecek! Böylelikle finansal bir destek isteyen emeklilerde ihtiyaçlarını bankalar aracılığıyla karşılama şansına sahip olacak. Akbank maaş promosyonu özel faizli şekilde olurken, bankanın ek ödemelerinin yaklaşık olarak 10.000 TL gibi bir rakamı bulduğunu söylemeliyiz. 

Akbank emekli ihtiyaç kredisi şartları neler olduğu da doğal olarak bu tür haklardan yararlanmak isteyen vatandaşları çok fazla ilgilendiren bir konu haline geliyor. Akbank tarafından istenen şartlardan biri kişilerin 3 yıl boyunca maaşlarını kendi şubesinden çekmeleri olacak. 

Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay! Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay!

Tüm bu istenenler yerine getirildiği zaman doğal olarak emekliler için ek 20.000 TL ihtiyaç kredisi haklarından yararlanma fırsatı doğacak. Böylelikle ihtiyaç kredisini daha sorunsuz şekilde kullanacaksınız. 

haber24.com özel haber