Akbank’ın yeni çıkardığı kredi seçeneği kampanyası bu kredilerden uzak olması ve çekme kolaylığı ile beraber vatandaşların ilgisini çekmeyi başardı. 20 bin TL’den başlayan hızlı kredi kampanyasında 100 bin TL’ye kadar kredi çekilebileceği ifade edildi. Ayrıca ödeme kolaylığı olarak 3 ay erteleme seçeneği de sunan Akbank hızlı kredisi ile ilgili detaylar araştırılıyor. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Akbank’ın hızlı kredi çekme kampanyasının işsizlik sigortası kapsamına dahil olduğu ve kolaylıkla çekileceği bilgisi de banka tarafından ilan edildi. Acil nakit ihtiyacı bulunan binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren hızlı kredi kampanyasına başvuru işlemlerinin de Akbank şubeleri, müşteri hizmetleri, mobil bankacılık işlemleri ya da internet bankacılığı sistemleri üzerinden yapılabileceği ifade edildi.

İşsizlik sigortası kapsamına da giren kredi de başvuru sırasında gelir belgesi beyanatının istenmediği belirtildi. Bu şekilde acil nakit ihtiyacı bulunan vatandaşların 20.000 TL’den başlanarak 100.000 TL’ye kadar kredi çekebileceği eklendi.

3 Ay Erteleme Seçeneği Rahatlattı!

Akbank’ın sunduğu yeni hızlı kredi çek kampanyası ile ilgili detaylarda gelmeye başladı. Nakit ihtiyaçları için çekilmesi öngörülen kredinin geri ödeme kolaylığı da sunduğu bilgisi yer aldı. Kredinin çekilmesinden sonra ödeme için 3 ay erteleme talep edilebileceği ve uygun aralıklarda yer alan faiz tutarlarıyla vatandaşların nakit ihtiyaçları için başvuru yapabileceği de eklendi.

Vatandaşların ihtiyaçlarına özel olarak farklı tutarlarda talep edebileceği Akbank hızlı kredide vade farkı ve faiz oranları da çekilen tutarlara göre farklılık gösteriyor. Akbank şubelerine giderek ya da müşteri hizmetleri, internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden çekilebilecek olan hızlı kredi imkânında tutarları da vatandaşlar belirleyebiliyor. 

Akbank tarafından Haziran ayı itibariyle sisteme alınmış olan hızlı kredi seçeneğinde alt limitin 20.000 TL olduğu üst limitinde 100.000 TL’ye kadar çekilebileceği eklendi. Kimlik numarası ile yapılan işlemlerin ardından kısa sürede sonuçlanan hızlı kredi kampanyası ile ilgili özellikle sunulan erteleme imkânı Akbank’lı müşterileri sevindirdi.

Bu sayede çektiği krediyi ihtiyacına uygun olarak harcayabilecek olan vatandaşlar 3 ay ertelemeyle beraber kendi bütçelerine uygun en iyi geri ödeme seçeneğini de talep edecektir. İşsizlik sigortası kapsamında yer alan vatandaşlara da verilecek olan Akbank hızlı kredide gelir beyanatının istenmemesi de artı bir avantaj olarak yer aldı. 

Uygun Geri Ödeme Seçeneği ve Tutarlı Faiz Oranları Akbank’ta!

Birçok alanda farklı aralıklarla kredi seçeneği sunan Akbank’ın son yaptığı hızlı kredi çekme kampanyası ile ilgili detaylarda belli oldu. Gelir ile ilgili belgenin istenmediği hızlı kredi kampanyasında sadece kimlik kartının yeterli olduğu belirtildi.

Kimlik kartı ile başvuru yapan ve nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlara özel olarak 20.000 TL alt limitli ve 100.000 TL üst limitli kredi seçeneklerinin sunulduğu bilgisi yer aldı. Bu sayede çekilen krediye özel olarak geri ödeme seçenekleri ve faiz oranlarıyla beraber Akbank’ın müşteri odaklı hizmet sunduğu ifade edildi.
Müşteri talebine göre dizayn edilen kredilerden özellikle son olarak hazırlanan hızlı kredi çekme imkânı tanıyan Akbank bununla beraber 3 ay kadar geri ödeme ertelemesi sayesinde de oldukça avantaj sunuyor. Çekilen tutarlara göre farklı faiz oranları ve vade farkına göre özel olarak çekilebilecek Akbank hızlı kredi kampanyası ile ilgili bütün detaylar bankanın kendi internet sitesinde yer aldı.