Akbank yeni bir kampanya duyurdu. Bayram için, hemen hesaba geçen Akbank 50.000 TL kredi kampanyası oldukça beğenildi. Hiç bir şart sunmadan hemen onay verilecek. Akbank, ülkemizde tüm bankacılık işlemlerinde en çok tercih edilen bankaların başında gelmektedir. Kredi başvurusu yapacağınız zaman banka şartlarına uygun olan kişilerin anında bu kredileri alacağından bahsedebiliriz. Sizlerde eğer bir bankadan kredi alacaksanız, başvuru şartlarına uygun olursanız onay alabilirsiniz. Akbank’ta uygun müşterilerine ve çalışıyor olmaları durumunda 50.000 TL’ye kadar online kredi imkanı vermektedir. 50.000 TL online kredi imkanı veren bu bankalardan işlemler yapabilmeniz için bankada bir hesabınızın olması gerekmektedir. Hesabınız yoksa, bu online kredi seçeneğinden onay alamazsınız. Şimdi sizlere Akbank 50.000 TL online kredi başvurusu nasıl yapılır, bankanın başvuru şartları nelerdir, bunlardan bahsetmek istiyoruz.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Kredi Başvurusu İçin Kredi Notu Önemlimi? Diğer Şartlar Nedir?

Başvuru yapacaksanız kredi notunuzun önemi büyüktür. Kredi notu, kredi sicili gibi pek çok değerlendirmelere bakılarak kredi kullanacaksınız. Kredi başvurusu yaptığınızda banka sizin TC kimlik numaranızdan ne kadar kredi onayı alacağınızı görecektir. Kredi notu onayı almak için bankanın belirlediği politika skorunuzun en az 1200 ve üzerinde olmasıdır. Kredi başvurusu yaptığınızda banka onay vermesi için ayrıca diğer bankalardaki kredi ödemeleri, kredi kartı ödemeleri gibi ürünlerinizin sorunsuz olarak güncel ödemeleri yapılmış olması gerekmektedir. Eğer şartlara uygunsanız Akbank 50.000 TL online kredi başvurusu yapabilirsiniz.

kefilsiz-kredi-4

Akbank Online 50.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank üzerinden online 50.000 TL kredi başvurusu yapmak için banka hesabınızın olması lazım. Banka hesabınıza bağlı bir internet bankacılığı şifresi oluşturarak hemen kredi için başvuruda bulunabilirsiniz. Akbank online kredi başvurusu için bankanın uygulaması olan Akbank Direkt üzerinden, kredi başvurusu menüsüne girip hemen kredinizi kullanacaksınız. Kredi başvurusu yaptığınızda şartlara uygun olan kişilerin anında kredilerini değerlendirmeye alacaklar ve onay almaları durumunda hemen onay mesajını göstereceklerdir. Kredi onayı alan kişiler bu kredileri kullanmak istiyorsa bankadan onay alarak hemen o tutarı hesabına atabilirler.

haber24-akbank

50.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda banka size daha düşük limitli krediler verecektir. Eğer bu limiti yükseltmek istiyorsanız banka şubelerine giderek evraklarınız ile manuel kredi girişi yaptırmanız gerekmektedir.

Banka verdiği tüm ihtiyaç kredilerinde 36 ay vadeye kadar sizlere kredi desteği verecektir. 3 ay ertelemeli olarak verilen bu kredilerde bankalar online olarak sadece ihtiyaç kredisi için başvuru yaptırmaktadır. Eğer bu limit üzerlerinde kredi istiyorsanız 100.000 TL’ye kadar ve üzerinde krediler için ipotekli kredi alabilirsiniz. İpotekli kredi başvurusu yaptığınızda banka şartlarına uygun olan kişiler verdikleri ipotek değerinin yüzde 50’sine kadar kredi kullanacaklardır. Bu kredilerde de 60 ay vade yapabilirsiniz. 60 ay vade üzerinde bireysel kredi alamazsınız.