Akbank, İş Bankası ve de Şekerbank üzerinden yeni bir kampanyalı haber duyurusu başladı. Bu üç banka üzerinden yalnızca 5 dakika içerisinde onay verilecek olan 100.000 TL’lik borç kapatma kredisi anında verilecektir.

Akbank, İş Bankası ve Şekerbank aracılığı ile yeni bir kampanya haberinin duyurusu paylaşıldı. Bahse konu olan da üç banka üzerinden borç kapatma kredisi adı altında önemli bir miktarda para verilecek ve de kredi şartlarına uygun olunması halinde de geri ödeme şartlarında büyük oranda esneklik tanınacaktır.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Bu üç banka tarafından başlatılan bu önemli kampanya, borç kapatma kredisi olarak bilinmektedir. Dolayısıyla farklı bankalar üzerinde kredi kartı ya da kredi borcu gibi borçlarım tek bir kredi altında birleşmesi ve avantajlı kredi ödeme seçenekleri ile uygun faiz oranları ile borçlarınızı tek bir yerde toplayabilir ve ödemelerinizi kolay bir şekilde yönetebilirsiniz. Dolayısıyla Akbank, İş Bankası ve de Şekerbank aracılığı ile kullanmak isteyeceğiniz borç kapatma kredisi ile bazı şartlar göz önünde bulundurulacaktır. Buna göre bankaların şartlarına uygun olmanız halinde, hızlı bir şekilde tarafınıza onay bilgisi iletilecek ve borç kapatma kredisini anında alabileceksiniz.

Bankalar tarafından sunulan borç kapatma kredisi limiti 100.000 TL’ye kadar olan bir limit ile sunulmaktadır. Bu krediye başvurduğumuzda ve onay aldığımızda, diğer bankalardaki kredi ve kredi kartı borçlarımız kapatılarak tek bir yere kredi borcunuz gerçekleştirilecektir.