Akbank, vatandaşları yüzde 0.55 faiz oranı ile acil nakit kredi başvurusunda bulunmaya davet ediyor. Yapmış olduğu açıklamada banka, anında duyuru ile başvuruları başlattığını dile getirdi. Akbank’ın Mart ayına özel %0.55 faiz oranı ile kredi verip vermeyeceğini bu haber makalesini okuyarak öğrenmeniz mümkündür.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Akbank ihtiyaç kredisine başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, banka koşullarına uygun olmaları haliyle yüzde 0.55 faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi talebinde bulunmaları halinde güvenli, kolay ve hızlı bir şekilde talep ettikleri zaman başvuru işlemlerini yapabilir. Akbank'tan ekstre aradıktan sonra 0.55 faiz oranı ile kredi kullanacak olan vatandaşlar, Akbank hesaplarının bulunması, bu bankadan kredi çekip borçlarını zamanında ödemiş olmaları ya da kredi kartı kullandıktan sonra kredi kartı kullanıp ödemelerini zamanında yapmış olmaları şartı aranmaktadır.

Akbank, yalnızca kendi banka müşterilerine yüzde 0.55 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi sunuyor. Daha önce bu bankadan herhangi bir kredi ve kredi kartının alınmamış olması durumunda ihtiyaç kredisine başvuru işlemleri yapılabilir ve güncel faiz oranlarından faydalanabilirsiniz. Diğer taraftan Akbank, sadece banka üzerinden yüze 0.55 faiz oranı şeklinde ve 36 ay vade seçeneği ile en az 10 bin TL'lik kredi tutarı ve ihtiyaç kredisi sunuyor.

akbank-049-faizle-nakit-verecegini-duyurdu-basvuru-yaparak-hesabiniza-10000-tl-odeme-alin

Akbank Kredi Kampanyasına Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır?

Yüzde 0.55 faiz oranı ile 10.000 TL'lik onayının alınması ile beraber bankanın ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen yurttaşlar, Akbank direkt uygulamasını erişim sağlayarak kendileri açısından belirlenmiş kredi limitini kullanarak yazı bir şekilde başvuru işlemlerini yapabilirsin 10.000 TL’nin üzerinde ihtiyaç kredisine başvuru işlemlerini yapmak isteyen vatandaşlar, Akbank direkt başvuru uygulamasını kullanarak, istedikleri zaman 100.000 TL'ye varan acil nakit kredi yardımı alabilir.

Banka, 50.000 TL'ye varan bütün krediler açısından 36 ay vade seçeneği ile kredi işlemi gerçekleştirirken, 50.000 TL'nin üzerindeki krediler için yalnızca 24 aylık vade seçeneği şeklinde tablo oluşturuluyor. Diğer taraftan cep telefonunuzun mesaj bölümünü açtıktan sonra kredi yazıp boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numaranızı 4425 numarasına mesaj şeklinde iletmeniz gerekir. Yetki verilen miktar, 5 dakikadan çok daha kısa bir süre içerisinde hesabınıza problemsiz bir şekilde yatırılacaktır.