Devlet tarafından destek ödemesi olan 100 binlerce kişi, yapılan destek ödemeleri ile ilgili güncel açıklamaları yakından takip etmektedir. Bu durumda oldukça fazla bir kişinin beklemiş olduğu destek ödemeleri, iki ayda bir kişilerin hesabını özel olarak yatırılmaktadır. Bu durumda destek ödemelerinde olabildiğince gecikme yaşanmaması adına bütün çalışmalar yapılmakta ve destek ödemesi olan kişilerin ödemeleri PTT üzerinden hesaplara yatırılmaktadır.

PTT Üzerinden Ödeme

Aile bakanlığı tarafından yapılan destek ödemeleri, iki ayda bir ödenmektedir. Bu ödemeler arasında eğitim yardımı, sağlık yardımı, doğum yardımı gibi birleştirilerek ihtiyaç sahibi olan kişileri tek bir ödeme halinde yatırılacaktır. Bu durumda özellikle ay sonuna kadar yatırılacağına yönelik açıklamalar da yapılmaktadır. Ödemeleri alacak vatandaşlar ise kendi kimlikleri ile PTT üzerinden bu ödemeleri doğrudan alabileceklerdir.

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

ptt-1-11

Ekonomik olarak, sıkıntılı süreçlerden geçtiğimiz bugünlerde, devlet tarafından maddi destek ve yardım ödemesi olan vatandaşlar, devlet tarafından yapılacak olan bu ödemelerin kısa bir süre içerisinde yapılmasına yönelik meraklı bekleyiş içerisindedirler. Dolayısıyla bakanlık tarafından yapılacak her türlü açıklama ve paraları ne zaman yatırılacağını ilişkin bilgiler son derece kıymetlidir. Durum böyle olunca, vatandaşların ödeme almak istediği yardım paraları, özellikle büyük bir girişimde bulunularak üç destek ödemesi tek bir ödeme halinde vatandaşların hesaplarına yatırılacaktır. Vatandaşlar ise kendilerine yatırılan bu yardım ve de destek paralarını doğrudan PTT üzerinden kimliklerini göstererek çekebileceklerdir.