Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için gerçekleştirilecek olan yeni kredi kampanyasında iban numaralarına nakit para ödemesi alabileceğiniz bir kampanya hazırlandı. Acil nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz bir kredi kullanabileceğiniz kredi kampanyasından faydalanacak olan kişilere, Akbank tarafından bir duyuru paylaşıldı. Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, ihtiyaç kredisi almak isteyen bireysel müşterilerin daha önce kredi politikalarına uygun olmaları halinde işlemlerini gerçekleştirebilecekleri kredi kampanyası ile birlikte hemen aynı gün içinde ödeme alabilecekleri, kampanya hazırlandı. 

Akbank ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bu kredi kampanyası ile birlikte sizlerde 5 dakika içerisinde sonuç alabilir ve kredi kullanabilirsiniz. Akbank ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, banka kredi şartlarına uygun olmanız durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Bankalarda daha önce kredi ve kredi kartı kullanmış olmanız durumunda, düzenli ödemeler yapmış olmanız ile birlikte ihtiyaç kredisi almak isteyen tüm vatandaşlar, Akbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasına katılabilir ve cep telefonları üzerinden SMS atarak da başvuru yapabilmektedir. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı 44 25 numarasına gönderin. Akbank üzerinden yapılacak olan bu kredi başvurusunda uygun faizlerle sizleri hızlı bir şekilde ödemeleri iban numaralarınızı yatırılırken hesap numaralarınızı da hemen ödeme alabilirsiniz. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Akbank hesabınızın olması durumunda, Akbank Direkt uygulamasını kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Akbank, yapmış olduğu kredi kampanyasında özellikle ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin banka müşterisi olması durumunda, Akbank Direkt uygulaması üzerinden masrafsız olarak kredi ödemeleri vermektedir.