Ziraat bankası 13 bin TL kredi başlattı! Başvuru yapacaklar dikkat! Ziraat bankası 13 bin TL kredi başlattı! Başvuru yapacaklar dikkat!

Yapı Kredi Bankası, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 9000 TL'ye kadar ödeme verecek bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıyor. Kampanya kapsamında, 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturulacak ve en düşük faiz oranları uygulanarak vatandaşlara kredi imkanı sunulacak.

Başvuru yapacak olan kişilerin, 18 yaşından büyük olması ve kredi şartlarına uygun olması gerekiyor. Başvuru işlemleri en yakın banka şubesinden, SMS Kredi servisinden veya İnternet Bankacılığı servisi aracılığıyla yapılabilir. Kredi notu 1200 ve üzerinde olan vatandaşlar, kampanyaya katılarak 9000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak kredi kullanabilirler.

Sms ile başvuruda bulunmak isteyenler, cep telefonlarından bireysel yazarak TC kimlik numaralarını ve aylık gelirlerini içeren bir mesajı 44 11 numarasına göndererek başvurularını tamamlayabilirler. Başvuru sonucu, kredi notuna göre 5 dakika içinde öğrenilebilir.

Yapı Kredi Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyası ile nakit ihtiyacınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz. Başvuru şartlarını ve işlemlerini doğru bir şekilde tamamlayarak, 9000 TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz.

9000 TL'ye Kadar Gelir Belgesiz Kredi Kampanyası Başladı!

Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 9000 TL'ye kadar ödeme yapacak olan bir kredi kampanyası başlattı. 36 ay vade seçeneği ve en düşük faiz oranlarıyla sunulan bu kredi fırsatından yararlanmak için 18 yaşından büyük olmanız ve kredi şartlarına uygun olmanız yeterli.

Başvuru işlemleri için en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine gitmeniz veya SMS Kredi servisi ile internet bankacılığı hizmetlerinden faydalanmanız mümkün. Banka kredi notu 1200 ve üzerinde olan vatandaşlar, gelir belgesi ibraz etmeden bu kredi kampanyasından yararlanabilirler.

9000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu için, cep telefonunuzdan ücretli bir mesaj atarak veya internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru sırasında, TC kimlik numaranız ve aylık geliriniz gibi bilgilerinizi paylaşmanız yeterli.

Yapı Kredi Bankası'nın 9000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi kampanyası ile ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilirsiniz. Hemen başvuru yaparak, kredi onayınızı alabilir ve nakit ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.