Emekli maaş hesabınız üzerinden sizlerde, TC kimlik kartınız ile birlikte banka şubesine giderek, 66000 TL kredi kullanmak istiyorsanız, Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank şubelerine giderek bu işlemlerinizi kolay birşekilde yapabilirsiniz. 66000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak, emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için yapılan bu kampanyalarda, emekli maaş hesabınız üzerinden hemen aynı gün içinde kredi ödemesi alabilirsiniz. 

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Emekli maaş hesapları üzerinden Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank kişilere 24 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi imkanı sağlarken, destek kredilerinden faydalanacak olan vatandaşları da aynı gün içinde kredi ödemesi yapacağını duyurdu. Emekli maaş hesabınız üzerinden sizlerde destek kredi kampanyasına katılarak başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız, 66000 TL'ye kadar emekli ödemesi almak isteyen vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilerek ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacağını söylemek istiyoruz. 

EMEKLİ MAAŞ KREDİ 

Emekli maaş hesabınız üzerinden kredi almak isteyen kişiler, 66 bin tl başvurularını gerçekleştirmek için en yakın banka şubesine giderek kimlikleriyle birlikte işlemlerini gerçekleştirebilir. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapılacak olan kredi başvuruları sonrasında onay alacak olan vatandaşlar, 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanmak için, kimlikleriyle birlikte bankanın gişe personeli yardımı ile krediyi kullanabilir. Diğer bankalardaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmanız içinde kredi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirerek, bu bankalar üzerinden hemen aynı gün içinde hızlı bir şekilde 3 kamu bankası tarafından sizlere destek kredisi verilmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden emekli maaş almayan vatandaşlar, maaş, taşıma işlemlerini yaptıktan sonra ilk maaşlarını çektikten sonra kredi başvurusunda bulunabilir ve bu bankaların müşterileri için vermiş oldukları 24 ay vadeli kredili mevduat hesabı başvurusunda da bulunarak, artı para kullanabilir.