15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

60.000 TL borç kapatma kredisi veren bankalar yeni kredi kampanyaları ile tüm banka borçlarınızı kapatıyor. 60 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi nasıl alınır? Sizlere yazımızda bu konu hakkında bilgiler vereceğiz. Eğer sizlerde bankalarda olan kredi ve kredi kartı borçlarınız yüzünden sıkıntı yaşıyorsanız vereceğimiz bankalar üzerinden kredi başvurusu yaparak borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz.

İhtiyaç kredilerinde olduğu gibi bankalar borç transferi kredilerinde de müşterilerine destek imkanı sağlamaktadır. Sizlerde bankalarda olan ihtiyaç kredisi kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borçlarımız varsa bu borçları tek bir bankaya toplayarak kredi ile halledebilirsiniz. 60 bin TL'ye kadar verilen bu kredilerde vereceğimiz bankalar üzerinden 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeye kadar kredinizi de kullanabileceksiniz. Banka politikalarına uygun olmanız durumunda başvuru yapacağınız bankalar ile birlikte sizlere vereceğimiz yöntemlerle kredinizi kullanabiliyorsunuz. İşte detaylar.

Akbank 60.000 TL borç kapatma ihtiyaç kredisi başvurusu

Akbank üzerinden 60 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi kullanmak isteyen müşteriler bankaların şartlarına uygun olmaları durumunda şubelere giderek Akbank üzerinden kredi başvurusunu yapabilmektedir. Size en yakın Akbank şubesine giderek 36 ay vadeli 60.000 TL borç kapatma kredisi başvurunuzu hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu kredileri kullanabilmeniz için ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmanız gerekiyor. Bu kapatmalar sonrasında işlemleriniz hızlı bir şekilde yapılacak ve krediniz aynı gün içerisinde sizlere kullandırıp tüm banka borçlarımız kapatılacaktır. Akbank bu kredi başvurusu için sadece banka şubelerinden işlem yapmaktadır.

Burgan Bank 60.000 TL borç kapatma kredisi nasıl alınır?

Burgan Bank üzerinden borç kapatma kredisi başvurusu yapacak olan kişiler, 60 bin TL'ye kadar 3 ay ertelemeli olarak kredilerinde kullanabilmektedir. Sizlere vereceğimiz bu krediler de 3 ay ertelemeli olarak kullanacağınız kredilerin 36 ay vadeye kadar verileceğini de söylemek istiyoruz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra 60.000 TL'ye kadar kredinizi hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Burgan Bank 60.000 TL borç kapatma kredisi başvurusu yaptığınızda sizlere özel olarak kredi faiz oranı da uygular. Bu faiz oranından yararlanarak tüm bankalardaki borçlarınızı kapatabilirsiniz. Çalışan ve emeklilerin başvuru yapabileceği bu krediye istediğiniz zaman alabiliyorsunuz.

borc1

Garanti Bankası 60.000 TL borç kapatma kredisi

Garanti Bankası üzerinden de 60 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi alabiliyorsunuz. Size en yakın banka şubesine giderek bu banka üzerinden kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra banka sizlere hemen ne kadar onay vereceğini borçlarınıza göre söyleyecektir. Kredi borcunuza göre alacağınız 60.000 TL kredilerde çalışan kişilerin en az 3 aylık sigortasının olması emekli olan kişilerin de bu banka üzerinden maaş alması gerekmektedir. Bu şekilde şartlara uygunsanız hemen kredi başvurunuz yapabiliyorsunuz. Kredi başvurusu sonrasında banka sizlere ne kadar faiz oranı ile işlem yapacağım da söyler. Genellikle kredi notuna göre faiz oranı uygulanmaktadır. Esnaf olan ve çiftçi olan kişilere de 1 sene ertelemeli borç kapatma kredisi verilmektedir.