Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 6.000 TL ödeme hesaplara yatmaya başladı. Acil ihtiyacınızın olması durumunda nakit ödeme almak istiyorsanız sizlere kampanya başlatan Denizbank üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilir ve hemen hesabınıza 6.000 TL ödeme alabilirsiniz. Denizbank tarafından yapılan bu kampanyaya katılacak olan vatandaşların emekli veya sigortalı olarak çalışıyor olması gerekmektedir. Sadece banka bireysel müşteri olan kişilere vereceği 36 ay vadeli 6000 TL kredi ödemesinde ilk taksit ödemelerini de ertelemeli olarak vatandaşlara sunmaktadır.

Denizbank tarafından başvurunuzu gerçekleştirecek hızlı bir şekilde kredi onayı almak istiyorsanız başvurunuzu yapmadan önce banka kredi notunuzu öğrenmeniz gerekiyor. Denizbank üzerinden kredi onayı alarak işlem yapacak olan vatandaşların banka kredi notu: 1200 ve üzerinde olması yeterlidir. Bu şartlara uygun olan vatandaşlar, hızlı bir şekilde banka üzerinden başvurularını gerçekleştirerek, kredi kullanabilecektir. 

ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar, Denizbank'ın SMS kredi servisini veya internet Bankacılığı servisini kullanarak şubelere gitmeden ne kadar kredi onay aldıklarını görebiliyorlar. 

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

6000-tl-odeme

Denizbank Kredi 

Denizbank, cep telefonunuz üzerinden sizlere, SMS atarak, ihtiyaç kredisi imkanı sağlamaktadır. Denizbank üzerinden cep telefonunuz üzerinden SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız Kredim yazın boşluk bırakın, T.C kimlik numaranızı yazarak bu mesajı: 32 80 numarasına gönderin. Cep telefonunuz üzerinden yapmış olduğunuz kredi başvurusu sonrasında Denizbank, kendi politikalarına göre, sizin kredinizi değerlendirecek ve banka kredi notunuzun uygun olması ile birlikte ne kadar kredi onayı aldığımızı sizlere mesajıyla gönderecektir. Son zamanlarda en çok onay verilen kredi limit olan 6000 TL'yi onay alırsanız, banka şubesine gitmeden hızlı bir şekilde krediyi kullanabilmeniz için bankanın mobil uygulamasını kullanmamız yeterli olacaktır. Ayrıca SMS ile kredi onayı aldıktan sonra size en yakın banka şubesine giderek, onaylanan tutarı kimliğiniz ile birlikte istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.