T.c kimlik numaranız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek yeni bir kampanyaya katılabilecek ve düşük limitlerde bireysel tüketici kredisi kullanabileceksiniz. TC kimlik numaranız üzerinden yapılacak olan yeni ihtiyaç kredisi başvurusu ile birlikte Kredi ödemelerini hızlı bir şekilde verilecek olan bu kampanyalardan yararlanmak isteyen tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler verilirken ihtiyaç kredisi ödemeleri banka şartlarına uygun olarak vatandaşlara sunulmaktadır. 

Yapı Kredi Bankası üzerinden yapılacak olan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek düşük limitli kredi kullanacak olan tüm vatandaşların özellikle banka müşterisi olması durumunda Yapı Kredi Bankası mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirmeleri halinde Kredi ödemeleri hızlı bir şekilde verilmektedir ve nakit kredi ödemeleri uygun faizlerle sizlere sunulmaktadır. 

Yapı Kredi Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılacak olan vatandaşların belirli şartlar dahilinde ödemelerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalara katılarak diledikleri zaman hızlı bir şekilde banka üzerinden ödeme alabilecekler ve hızlı bir şekilde şartlara uygun olarak bu kredileri hesaplarına yatırarak kullanabileceklerdir. Yapı Kredi Bankası Cep telefonunuz üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak için başvurularını gerçekleştirecek olan vatandaşlara bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihinizi aralarda boşluk bırakarak yazdıktan sonra bu mesajı 44 11 numarasına gönderirseniz ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar belirli politikalar dahilinde ödemelerini şubelere gitmeden yapmak istiyorlarsa da gelir belgeleri ile birlikte en yakın Yapı Kredi Bankası şubesine giderek bireysel kredi kampanyasına katılabilmektedirler.