6 ay ertelemeli 50.000 TL kredi veren bankalar hangileridir? 6 ay vadeli 50 bin TL kredi almak için hangi bankalardan işlem yapılmaktadır? Kredi başvurusu şartları ve başvuru aşamalarını öğrenmek istiyorsanız haberimizi okuyabilirsiniz.

Son dakika banka haberleri arasında gösterilen ve tüketiciyi ilgilendiren bu kredi kampanyasında 50.000 TL’ye kadar kredi imkanı ve 6 ay vadeyi erteleme şansınız bulunmaktadır. 60 ay vadeli olarak eğer kredi kullanacaksanız, ihtiyaç kredisinde 50.000 TL veren bankalardan işlem yapabilirsiniz.

Bankalardan bu krediye başvuru yaptıktan sonra onay almak istiyorsanız kredi notunuzun 1100 ve üzerinde olması gerekmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler, bu şartlara uygun olmaları durumunda kredi onayı alabilirler. Sizlerde bankalarda kredi ve kredi kartı kullanıyor, düzgün ödemeler yapıyorsanız son yapılan 50.000 TL kredi kampanyası için başvurunuzu yapabilirsiniz.

Vakıfbank 50.000 TL 6 Ay Ertelemeli Kredi Başvurusu

Vakıfbank üzerinden 50.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda banka şartlarına uygun olursanız, aynı gün içinde kredinizi kullanabilirsiniz. Banka kredi notu haricinde ayrıca emekli olmanızı veya 6 aylık sigortanızın olmasını isteyecektir. Kredi başvurusu yaptığınızda bu şartlar incelenecektir. Kredi aldığınızda 60 ay vadeye kadar 6 ay ertelemeli kredi kullanabilirsiniz. Daha sonra kredi ödemelerinizi dilerseniz 2 ayda bir, 3 ayda bir ödemeli olarak kredi tablosu oluşturabilirsiniz. Banka ayrıca kendi bankasından maaş alanlara maaşlarının 22 katı kadar ihtiyaç kredisi verecektir.

ING 50.000 TL 6 Ay Ertelemeli Kredi Başvurusu

ING ihtiyaç kredilerinde 60 ay vadeye kadar hızlı kredi kullanmak istiyorsanız bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Kredi başvuru formunu doldurduktan sonra banka şartlarına uygun olan müşteriler 50.000 TL krediyi hemen onay alırlar. Kredi skorunuza göre banka faiz oranı uygulayacaktır. Sizde ING kredisini kullanacağınız banka şubesine gittiğinizde dilerseniz ertelemeli olarak da kredi kullanabilirsiniz. Banka şubelerinden ayrıca kimliğinizle de kredi başvurusu yapabilirsiniz.

6-ay-ertelemeli-50000-tl-kredi-devletin-destegi-ile-sunulacak-bankalar-pes-pese-acikliyor

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Ziraat Bankası 50.000 TL 6 Ay Ertelemeli Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası üzerinden de 6 ay ertelemeli kredi başvurusu imkanından faydalanabilirsiniz. Banka kamu bankası olmasından dolayı devlet destekli olarak da sizlere kredi imkanı verecektir. Kredi başvurusu yapacağınız zaman size en yakın banka şubesine giderek işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Banka 6 aylık sigortalı olarak çalışan işçilere ve emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan emeklilere bu kredi için destek vermektedir. 3 ay veya 6 ay vadeli 50.000 TL kredi kullanabilirsiniz.

Sizlere bu yazımızda 50.000 TL kredi için 6 ay vadeli erteleme imkanı sunan bazı bankalar hakkında bilgiler verdik. Bankalardan kredi almak için şubelerden veya internet siteleri üzerinden işlem yapabilirsiniz. Verdiğimiz bu bankalar haricinde Halkbank, Garanti BBVA, Akbank, TEB ve Odeabank üzerinden de ertelemeli olarak kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bankalarda yaptığınız başvurular kredi sicilinize bakıldığı gibi ayrıca ne kadar başvuru yapıldığınıza göre de değerlendirilecektir.