Sigortalı olarak çalışan vatandaşlara 55 bin TL tutarında nakit ödeme yapılacak. Nakit ödemeden faydalanmak isteyen vatandaşlar, banlara üzerinden ihtiyaç kredisi başvurularını yapabilirler…

Sigortalı olarak çalışanlara faizli ve faizsiz olmak üzere 55 bin TL ödeme yapılacak. Ödeme yapacak bankalar herkes tarafından merak ediliyor. Başvuru koşulları neler? Tüm sorularınızın cevabını haberimizde bulabilirsiniz…

Her hangi bir işyerinde sigortalı olarak çalışan vatandaşlara 55 bin TL nakit ödemesi yapılacak. Nakit ödemeden faydalanmak isteyen vatandaşlar, banka üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir. Uygulamaya koyulacak olan kampanyada müşteriler, 55 bin TL tutarında nakit krediyi kullanmak istediklerinde banka şubelerini gitmeden internet ortamından başvurularını yapabilecektir.

Bankalar Kampanyalarını Duyurdu

Her hangi bir yerde sigortalı olarak çalıyorsanız, kredi notunuz da uygun ise bankalardan rahatlıkla kredi alabilirisiniz. 55 bin TL tutarında 24 ay vadeli olarak nakit kredisi kullanabilirsiniz. Sigortalı olar çalışanlar, kampanyaya katılmak istediklerinde, kamu bankalarının yanı sıra özel bankalarında uygulama koyduğu kampanyalara katılım sağlayabilirler.

55-bin-tl-odeme-sigortali-vatandaslara-faizli-ve-faizsiz-olarak-odenecek

Halkbank Kampanyayı Açıkladı

Kamu bankası olarak hizmet sunan Halkbank, düşük faiz oranları ile faizli ve faizsiz olarak kredi kampanyası gerçekleştirmeye devam ediyor. Banka şubeleri üzerinden başvurabilindiği gibi, internet üzerinden de başvuru gerçekleştirilebilir. Kredi başvuru formu tamamlanarak banka üzerinden düşük faizli kredi çekilebilir.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Faizsiz olarak nakit kredi çekmek isteyenler, Halkbank üzerinden koşulları sağlamaları durumunda kredi kullanabilecektir. Yapılacak olan başvurularda kredi onayı hemen alınıyor. 55 bin TL ye kadar kredi başvurusunda bulunacak olan kişiler, 24 ay vadeli olarak kredi başvurusunu yapabilirler. 55 bin TL ye kadar çekilecek kredi limitinde 24 ay vade yerine 36 ay vade seçeneği sunuluyor.

Garanti BBVA İle QNB Finansbank'tan Vatandaşlara Faizli/Faizsiz Kredi İmkânı

Kredi başvurusunda bulunan vatandaşların başvuruları kısa sürede geri dönüş yapılarak olumlu veya olumsuz olarak sonuç iletiliyor. Banka şubelerine kimlik belgesi ile birlikte gelir belgesine gerek kalmadan 5 bin TL tutara kadar başvuru yapılabilecek. Onay alınması durumunda anında kredi kullanılabilecek.