Koç Burcu

Koç burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde Ay’ın kendi burçlarında ileri hareketinde olması sebebi ile baskın ve yönetici özelliklerini ortaya çıkarabilir. Yeni günde hayatlarının kontrollerini de ellerine alacak olan koç burçları yakın çevresi ve ailesinden de beklenilmeyen destekler ile karşılaşabilir. İlişkiler teması hakkında ise baskın bir tutumun sergilenmesi koçlar için olası bir durumdur.

Boğa Burcu

Boğa burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde kendilerini sosyal hayattan izole edebilir ve yalnız kalma ihtiyacı duyabilir. Etraflarında süregelen hareketliliğin dışında kalmak isteyecek olan boğalar Cuma gününde kendi hallerinde davranacaktır. Onlar için yeni günde tavsiye edilen durum ise unutkanlık ve dalgınlık gibi durumlara dikkat etmek ve bunlardan kaçınmak olacaktır.

İkizler Burcu

İkizler burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde gelecek üzerine planlar yapabilir ve yeni bir döneme adım atabilir.

Yengeç Burcu

Yengeç burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde görev ve sorumluluklarının bilincinde olup bu yönde hareketler sergileyebilir. Yengeç burçları için organizasyon gerektiren işlerle de ilgilenmek olası bir durumdur.

Aslan Burcu

Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı

Aslan burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde sosyal hayatları ile öne çıkabilir ve arkadaş çevresi ile buluşmalar düzenleyebilir.

Başak Burcu

Başak burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde mücadeleci ve hırslı yönlerini açığa çıkaracaktır. Cuma gününde hedeflerini ön planda tutacak olan başaklar hedefleri doğrultusunda ilerlemeye devam edecektir.

Terazi Burcu

Terazi burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde ilişki, aşk ve arkadaşlık temaları ile ilgilenecektir. Var olan durumlar hakkında da uzmanlardan bilgi almak teraziler için olası bir durumdur.

Akrep Burcu

Akrep burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde günlük işler ile ilgilenecek ve tamamlanmamış işleri bitirmek üzere harekete geçecektir.

Yay Burcu

Yay burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde tutku ve aşkı derin bir şekilde hissedebilir. Cuma gününde yay burçları keyif ve zevk aldıkları işler ile ilgilenecektir.

Oğlak Burcu

Oğlak burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde geçmiş tecrübeleri üzerine kafa yorup değerlendirmeler yapabilir. Bunun yanı sıra, aile bireyleri ile de fikir alışverişlerinin yapılması olası bir durumdur.

Kova Burcu

Kova burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde, eğitim hayatları ile ilgilenecektir.

Balık Burcu

Balık burçları, 4 Haziran 2021 tarihinde alım satım işleri ile uğraşabilir.