Vakıfbank, PTT, Akbank ve Denizbank yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. Emekli maaşı alan herkes, başvurusunu yaparak bu bankalardan diledikleri zaman nakit kullanabilecekler. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden sizlerde Vakıfbank, PTT, Akbank ve Denizbank üzerinden başvuru yaparak 50 bin TL kredi alabileceksiniz. Bu kredileri alabilmeniz için banka müşterisi olmanız istenmektedir. Vakıfbank, PTT, Akbank ve Denizbank üzerinden nakit kredi alacak olan kişiler başvuru yaptıktan hemen sonra, aynı gün içinde nakit emekli kredisi kullanacaklardır. 50 bin TL kredi almanız durumunda da banka sizlere en fazla 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturuyor. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Vakıfbank, PTT, Akbank ve Denizbank Emekliye Kredi Başvurusu 

Vakıfbank, PTT, Akbank ve Denizbank üzerinden başvuru yapmak için, emekli maaşınızın bankada olması gerekiyor. Vakıfbank ve PTT devlet bankaları olduğu için vatandaşların daha çok tercih ettikleri bankalar oluyor. Ancak sadece bu bankalardan değil Akbank ve Denizbank üzerinden de emekli kredisi veriliyor. 

Emekli kredisi almak isteyenler, Vakıfbank, PTT, Akbank ve Denizbank emekli maaş hesapları üzerinden diledikleri zaman düşük faizli kredileri internet bankacılığı uygulamasından da alabilirler. İlk defa maaşınızı Vakıfbank, PTT, Akbank ve Denizbank bankalarından birisine taşırsanız da bankalar sizlere ayrıca emekli promosyonu verir ve diğer bankalardaki borçlarınızı kapatmak için de kredi imkanı sağlamaktadırlar. Nakit ödeme alacak kişiler, uygun faizlerle kredileri hesaplara atacak ve onaylanan bu krediler şartlara uygun olarak hemen ödeme olarak geri yatacaktır.