TEB, QNB Finansbank, Denizbank ve Akbank’tan Müjdeli Haber Geldi! Bu Bankalar Aynı Nakit Olanağını 10 bin TL Olarak Açıkladı. TEB, Akbank, Denizbank ve QNB Finansbank üzerinden 10 bin TL nakit çekecek olan bireylere anında ödemeli nakit kredi kampanyası duyurusu yapıldı. Ayrıntılar haberin devamında!

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Acil nakit gereksinimi bulunan kişiler için kampanya yapmaya devam eden özel bankalar aracılığı ile siz de 10 bin TL’ye değin hızlıca nakit başvurusu yapabilirsiniz. Böylece kredi için onay almış olursunuz. 10 bin TL’ye kadar verilecek bu kredi meblağında banka koşullarına uyum sağlamakta olan kişiler hızlıca işlemlerini tek 1 günde yapabilmiş olacak. Kısa mesaj ile başvuru yaptıktan sonra onay alabilirsiniz. Bankaların kredi verme prosedürlerine uyum sağlayan kişiler için yapılan bu kampanyada ihtiyaç kredisi alacak olanlara ilk taksit ödemelerinde doksan gün erteleme olanağı da verilecek demektir.

SMS Yöntemi ile Kredi Başvurusu

TEB, Akbank, Denizbank ve QNB Finansbank üzerinden direkt olarak ihtiyaç kredisi çekmek isteyen kişiler en basit yöntemlerle beraber başvurularını yapmak istiyorsa SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir. Bahsi geçen kampanyaya katılım sağlayacak olan kişiler, ihtiyaç kredisi için nüfus cüzdanı kimlik numarasıyla sorgulama yapmalı ve kredi notu uygunsa da banka üzerinden hızlı biçimde onay almalıdır. Sizlere en çok uyduğunu düşündüğünüz özel bankayı seçerek başvurunuzu yaparsanız anında sonuç gelecektir. Bankanın sizler için hazırladığı SMS kredi kampanyalarına kesinlikle başvurmalısınız.