Son dakika olarak bankalar üzerinden 3000 TL nakit ödemesi yapılacağı duyurusu yapıldı. Bankalardan hesabı olan kişiler bu bankalara başvuru yaptıktan sonra ATM'lerden veya banka şubelerinden 3000 TL çekebilecekler. Acil para ihtiyacı olan kişiler için bankalar sürekli olarak güncel kampanyalar yapmaya devam ediyor. Bankalar üzerinden işlem yapacak olan kişiler, 3000 TL nakit ödemesi almak istiyorlarsa banka hesapları olması ve bu hesapların üzerinden internet bankacılığı şifresi alması gerekli. Başvuruları, banka şubelerine gitmeden istediğiniz zaman yapabileceksiniz. Birden fazla bankanın yapmış olduğu bu kampanyayı kamu bankaları ve özel bankalar desteklemektedir. 

Ziraat Bankası, 3000 tl nakit ödemesi 

Ülkemizin kamu bankası olan Ziraat Bankası üzerinden 3000 TL'ye kadar nakit ödemesi yapabiliyorsunuz. Ziraat Bankası, 3000 TL nakit ödemelerinde müşterilerine hızlı bir şekilde sonuç verecektir. Ziraat Bankası hesabınız varsa, bankanın internet bankacılığı şifresini alarak hemen 3000 TL'ye kadar nakit avans başvurusunu yapabiliyorsunuz. Özellikle maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan kişilerin banka üzerinden yapacakları başvurular sonrasında daha yüksek limitlerde de avans limiti alabileceklerdir. Ziraat Bankası, hesabınız üzerinden alacağınız bu nakit ödemelerinde banka yapmış olduğunuz başvuru sonucunu SMS ile sizlere bildirecektir. internet bankacılığı üzerinden bu başvuruyu yaptığınız zaman bankanız sizlere hemen sonucunuzu söyler ve hesabınıza artı 3000 TL olarak yansır. 

Garanti Bankası, 3000 TL nakit ödemesi 

Garanti Bankası üzerinden de 3000 TL'ye kadar nakit başvurusu yapabiliyorsunuz. Banka 3000 TL nakit ödemelerinde müşterilerine hızlı bir şekilde sonuç veriyor, Garanti Bankası internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden başvuru yapılabilirsiniz. Başvuru yaptıktan sonra hemen onay alırsanız hesabınızda 3000 TL veya üzerinde bir limitle nakit avansın hesabınıza aktarılacaktır. Bu nakit avansı, ATM'den çekebilir veya internet bankacılığı üzerinden harcamanızı yapabilirsiniz. 

3000-tl-nakit-odemesi-son-dakika-olarak-yayinlandi-atmlerden-cekebileceksiniz

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Vakıfbank, 3000 TL nakit ödemesi 

Vakıfbank üzerinden de 3000 TL'ye kadar nakit ödemesi başvurusu yapabiliyorsunuz. Banka uygun faiz oranları ile sizlere, nakit avans verecektir. ATM'ler üzerinden de başvuru yapabileceğiniz bu nakit avans limitini internet bankacılığı üzerinden de başvuru yapmak oldukça basit. Vakıfbank hesabı olan kişiler, Vakıfbank'ın mobil uygulamasına girerek hesaplarım bölümünden nakit avans başvurusunda bulunabilir ve sonucunu hemen öğrenebilirler.