Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların nakit ihtiyacı artıyor. Bankaların kredi politikalarının sıkılaşmasıyla birlikte kredi kullanmak zorlaşırken, düşük faizli kredi veren bankalar önem kazanıyor. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yardım eli uzatan bankalar belli oldu. Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla harekete geçerek düşük faizli ihtiyaç kredisi desteği sağlamaya başladı. Nakit ihtiyacı olan veya bayram öncesi masraflarını karşılamak isteyenler, kamu bankalarına başvurarak rahatlıkla destek alabilirler. Kamu bankaları, en uygun faiz oranlarıyla bayram kredisi fırsatlarını duyurmuştur.

Devlet bankalarından 70.000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli kredi kullanmak mümkündür. Kredi başvurusu için 18 yaşından büyük olmak, kredi notunun 1200 puan ve üstünde olmak, düzenli bir gelire sahip olmak gibi şartlar aranmaktadır.

Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'a başvuru yapacak olanlar, istedikleri takdirde banka şubelerinden veya online bankacılık üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasıyla ilgili detaylara, bankaların resmi web sitelerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu kampanyaların son başvuru tarihi olarak 21 Haziran açıklanmıştır.

Bu bayrama özel düşük faizli kredi fırsatları, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Kurban Bayramı öncesi masraflarını karşılamak veya acil nakit ihtiyaçlarını gidermek isteyenler, Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'ın bu kampanyalarından faydalanabilirler. Düşük faiz oranlarıyla sunulan bu krediler, vatandaşların maddi anlamda rahatlamasına ve bayramı daha huzurlu geçirmesine katkı sağlamaktadır. Başvuru yapmak isteyenlerin belirtilen son başvuru tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri önemlidir.