TEB Finansbank ve Denizbank, emeklilere yönelik promosyon ödemeleri konusunda müjde veriyor. Promosyon ödemeleri, emekli olan vatandaşlara aylık maaşlarına ek olarak bir defaya mahsus gerçekleşen ödemelerdir. Bu ödemeler, bankalar arasındaki tercihlere göre belirlenmektedir. Türkiye'deki kamu ve özel bankalar, emekli vatandaşlara promosyon ödemesi fırsatı sunmaktadır. Emekli vatandaşlar, belirledikleri bankayla sözleşme yaparak promosyon ödemesinden faydalanabilirler. Bu anlaşma kapsamında, emeklilere belirli bir miktar ödeme yapılmaktadır. TEB Finansbank ve Denizbank'ın emekli vatandaşlara sunduğu promosyon fırsatının detaylarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Önceki yıl asgari ücrete yapılan büyük zam, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili düzenlemeler ve en düşük emekli maaşının 7.500 TL'ye yükseltilmesi sonucunda bankalar promosyon miktarlarını önemli ölçüde artırmıştır. Bankaların yaptığı bu değişiklikler ve iyileştirmeler sayesinde vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılayabilmektedir. TEB Finansbank ve Denizbank'ın sunduğu promosyon detayları ve koşulları aşağıda yer almaktadır.

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Denizbank, Emekliye 10.000 TL Promosyon! Denizbank'ın emekli vatandaşlara sunduğu promosyon miktarı, ödeme yapılacak emeklinin aylık maaşı, anlaşma şartları ve emeklinin talep ettiği pakete bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Banka tarafından duyurulan en son promosyon miktarı ise 10.000 TL'dir.

QNB Finansbank, Emekliye 8.000 TL'ye Kadar Promosyon! Finansbank'ın açıkladığı bilgilere göre, emeklilere 8.000 TL'ye kadar nakit promosyon ve Cardfinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim ve toplamda 9.200 TL'ye kadar artan emeklilik ödülü fırsatı sunulmaktadır. Bankanın sunduğu bu avantajlı kampanya sayesinde birçok emekli vatandaş, emekli maaşlarını Finansbank üzerinden almaktadır.