36 ay vadeye kadar verilecek olan 20.000 TL kredi kampanyası tanıtıldı. Bankaların internet sitesinde duyuru yapıldı. Bankalar kredi başvuruları yaptırdıkları zaman kişilerin kredi notuna göre özel limitler ile işlem yapacakları duyuruldu. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin en çok istedikleri kredi miktarı olan 20.000 TL’yi şartlara uyan herkes kullnabilecek. İşte detaylar.

Acil ihtiyaçlarımızda, borç kapatma kredilerinde, kredi kartı ödememiz için kredi aldığımızda bu krediler çok tercih edilir. 20.000 TL kredileri bankalar ihtiyaç kredisi olarak verirken 36 ay vade ile sınırlı tutarlar. Eğer banka şartlarına uygunsanız ve kredi almak için başvuru yapmak istiyorsanız öncelikle bu krediyi onaylatmak için şartların ne olduğunu bilmeniz gerekiyor. Sizlere şimdi 20.000 TL Anında Aynı gün kredi veren bankalar hangileridir, bunun bilgilerini vereceğiz.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

20.000 TL Kredi Onayı Almak İçin Ne Yapmalıyım?

Öncelikle her bankaya sürekli başvuru yapmamanız gerekmektedir. Başvuru sayınız arttıkça banka size kredi onayı vermeyebilir. Ayrıca bankalardan anında ve online olarak kredi almak istiyorsanız öncelikle banka şartlarını bilmeniz gerekiyor. Hangi banka ne kadar krediyi kaç kredi skoruna verir bunları araştırmalısınız. Bunları öğrenmeden önce kredi skorunuzu bir öğrenmelisiniz. Kredi skoru kötü olan kişiler,  bankalardan başvuru yapsalar dahi onay alamazlar. Bu şekilde onay alamayan kişilerde her bankaya başvuru yapar ve başvuru sayısını yükseltir. Başvuru sayısı fazla olan, kredi notu 1100 ve altında olan, bankalarda icralık olan kişilerin kredi başvurusu onaylanmayacaktır. Eğer şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız 20.000 TL kredi veren bankalar için yaptığımız araştırma sonucu size uygun banklara bakarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

20000-tl-ve-uzerinde-nakit-verilecek-basvuru-yapmak-cok-kolay-simdi-kredi-alan-90-gun-sonra-odem

QNB Finansbank 20.000 TL Kredi Başvurusu

QNB Finansbank üzerinden 20.000 TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler, 36 ay vadeli olarak kredi başvurularını bankaya gitmeden SMS ile yapabilirler. TC kimlik numaranızı 5030’a mesaj atarak hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu bankadan onay aldığınız kredi başvurusu sonrasında kimlikle en yakın Finansbank şubesinden 20.000 TL krediyi kullanabilirsiniz. 20.000 TL krediyi kullanmak için ayrıca internet bankacılığını kullanıp banka şubesine gitmeden de işlem yapabiliyorsunuz.

Denizbank 20.000 TL Kredi Başvurusu

Denizbank’ta ihtiyaç kredilerinde aynı gün onay veren ve hemen kredi sonucu oluşturan bankalardan birisidir. Başvuru yapmak için WEB sitesine girebilir veya SMS kredi başvurusu yapabilirsiniz. SMS kredi için Kredim TC kimlik yazıp 3280’e mesaj atmanız gerekiyor. Kredi onayı gelince onaylanan tutar kadar en yakın banka şubesinden 36 ay vadeye kadar kredinizi kullanabilirsiniz.

Kredi Başvurusu İçin Banka Şartları kredi notunun 1200 ve üzerinde olması, diğer bankalarda bir gecikme olmamasıdır.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi

20.000 TL kredi almak isteyenler en yakın Garanti BBVA şubesine kimlikleri ile giderek hemen kredi başvurusunda bulunabilirler. 20.000 TL kredi başvurusu yaptıktan sonra kredi sonucu onaylanan kişiler 3 aylık sigortası olması durumunda yine sigortasız olarak kredilerini kullanabilirler. Garanti BBVA 100.000 TL’ye kadar aynı gün ihtiyaç kredisi veren bankalardan birisidir. Sizde bu bankanın uygun faizle verdiği krediler ile ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Akbank 20.000 TL İhtiyaç Kredisi Online Kredi

Akbank Direkt uygulaması kullanan kişiler, banka şubelerine gitmeden online olarak ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Bu kredilerde 20.000 TL aldığınızda 36 ay vadeli olarak hemen hesabınıza atabilirsiniz. Üstelik kredi için 7 gün 24 saat başvuru yapma imkanınız vardır. Kredi acil ihtiyacınız varsa hemen internet şifreniz ile giriş yaparak Akbank Direkt kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu kredi sadece ihtiyaç kredisi için geçerlidir.