Koç burcu 20 Ağustos 2022 tarihinde dönüşüm sürecine başlayabilir ve değişim onlar için kaçınmamız bir kavram olabilir. Diğer taraftan takıntılarından kurtulmakta zorluk yaşayan burç sahipleri duygusal konularda eskiye dönmemek için çaba sarf edecektir. Gün içerisinde bazı durumlarda kararsızlık yaşayabilecek olan koç burçları yeni insanlarla tanışmaya ise açık olacaktır.

Boğa burcu 20 Ağustos 2022 tarihinde agresif ve inatçı biri gibi davranabilir ve sabırlı olmaktan uzak hareketler sergileyebilir. Diğer taraftan katılım gösterecekleri sosyal ortamlarda toplumun hoşuna gitmeyen davranışlar sergileyebilecek olan burç sahipleri yeni günde gerginliklere sebep olabilir.

Ikizler burcu 20 Ağustos 2022 tarihinde uzun bir süredir istedikleri ve plan yaptıkları bir durumun sonucunu elde edebilir ve başarıya kavuşabilir. Maddi açıdan ise problemli bir gün yaşayacak olan ikizler burçları sabırlı olmalıdır.

Yengeç burcu 20 Ağustos 2022 tarihinde hayatları hakkında derin bir şekilde düşünebilir ve hayallerinin peşinden koşabilir. Hayalleri ve hedefleri konusunda yakın çevresinden ve aile büyüklerinden destek almaları olası olan yengeç burçları hareketli bir gün geçirecektir.

Aslan burcu 20 Ağustos 2022 tarihinde ilişki hayatlarında problemler yaşayabilir ve eşlerinin ya da erkek arkadaşlarının dominant davranışlarından rahatsız olabilir.

Başak burcu 20 Ağustos 2022 tarihinde bazı hobiler ile ilgilenip kafalarını dağıtmak isteyecektir. Yeni günde kendilerine boş vakit yaratmak için çaba gösterecek olan burç sahipleri sosyal sorumluluk projelerinde de yer alabilir ve dikkatleri üzerine çekebilir.

Rodos Adasına Nasıl Gidilir? Rodos Adasına Nasıl Gidilir?

Terazi burcu 20 Ağustos 2022 tarihinde hayat şartlarını esnetmek isteyecek ve bakış açılarını genişletecektir. Dış dünya ile iç dünyaları arasında bağlantı kurmakta zorlanacak olan terazi burcu genel anlamda zor bir gün geçirebilir.

Akrep burcu 26 Ağustos 2022 tarihinde güçlü ve enerjik bir kişiye sahip olup çevresindeki insanlar tarafından takdir görebilir. Uzun süredir görüşmedikleri arkadaşlarıyla yeni günde bir araya gelecek olan akrep burcu arkadaşlarıyla özlem giderecektir.

Yay burcu 20 Ağustos 2022 tarihinde girişimci yönlerini ön plana çıkaracak ve maddi konularda yakın çevresine öncülük yapacak.

Oğlak burcu 20 Ağustos 2022 tarihinde duygusal hayatlarında bunaltıcı ve zor etkiler arasında kalabilir ve kendilerini sıkışmış bir şekilde hissedebilir. Bir süredir partnerlerinden uzaklaşmış olarak kendilerini hisseden Oğlak burçları bu durumu düzeltmek için çaba gösterecek ve karşı tarafın tepkisini merak edecektir. İlişki hayatlarından çok etkilenen Oğlak burçları hayatlarında dengeyi bulmaya çalışmalıdır.

Kova burcu yeni günde karşılaştıkları pek çok olayın etkisi altında kalacak ve bakış açıları sebebiyle zorluklar yaşayacak. Onlar için 20 Ağustos 2022 tarihinde tavsiye edilen durum olayları kişisel algılamamaları ve çözüm odaklı olmalarıdır. İş ve özel hayatlarında güvensizlik yaratabilen ortamlardan kaçınmaları gereken burs sahipleri bu durum için çabalarken fikir ayrılıkları ile de karşı karşıya gelebilir. Bir süredir kendilerinde ve ilişkilerinde güvensizlik hisseden kova burçları hayatlarında yeni adım atmak için zorluk çekiyorlardı. Fakat gerekli olan gücün kendilerinde olduğunu hatırlamak onlar için yeterli bir durum olacaktır.

Balık burcu 20 Ağustos 2022 tarihinde eğitim hayatları hakkında yeni gelişmeler yaşayacak ve uzun zamandır hayalini kurdukları bir yaşamı hayal edecek. Balık burçlarının hayalini kurduğu bu durum yurt dışı ile bağlantılı olabilir.