Koç burcu 17 Aralık 2022 tarihinde tesadüf anlar ve küçük güzellikler için gözlerini dört açmalıdır. Burç sahiplerinin bunu yapması günün destekleyici titreşimlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlayacak ve onların önünü açacaktır. Burç sahipleri gelecek için daha verimli planlamalara yardımcı olabilecek yeni içgörüler ortaya çıkaracak ve bu sayede ileriye adım atacaktır. Bunun yanı sıra burç sahiplerinin herhangi bir plan yapmaması da tavsiye edilen bir durumdur.

Boğa burcu 17 Aralık 2022 tarihinde kendilerinde hafif bir gerginlik hissedebilir ve bu durumu dağıtmak için yalnız kalmayı tercih edebilir. Ancak bu durum boğa burçları için gelgitlere karşı yüzmeleri adına onlara ilham verecektir. Boğa burçları neyin normal kabul edildiğini sorgulamaktan korkmamalı ve bu durumun üzerine gitmelidir. Yeni gün boğa burçlarını hayallerini ve umutlarını karşı tarafta paylaşmaları için onları cesaretlendirecektir. Bunun yanı sıra tesadüfler ve işaretler için gözlerini açık tutmak isteyecek olan boğa burçları kendilerine sunulan rehberliği kaçırabilir.

İkizler burcu 17 Aralık 2022 tarihinde çok erken saatlerde bilinç altlarının açık olduğunu hissedebilir ve bu sebeple gördükleri ilginç rüyaları not etmeleri gerektiğini düşünebilir. İkizler burçları sevgilerinin yükseldiğini görecektir ve bu durum başkalarının cephesinde ileriyi görmeye yardımcı olacaktır. Onlar için tavsiye edilen durum günlerini yaşadıkları sırada bazı sınırlar koymayı unutmamaları olacaktır.

Yengeç burcu 17 Aralık Ekim 22 tarihinde beklenmedik haberler alabilir ve eski bir arkadaşları ile buluşabilir. Aynı zamanda yeni gün burs sahipleri için yaratıcı yönlerini de ortaya çıkaracaktır. Sosyal çevrelerine uyum getirecek olan yengeç burçları arkadaşlarını kucaklamak isteyebilir.

Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı

Aslan burcu 17 Aralık 2022 tarihinde kendilerini kazanmış hissedebilir ve liderlik özelliklerini ön plana çıkarabilir. Maddi konularda eşleri ile problemler yaşayabilecek olan burç sahipleri çıkabilecek olası tartışmalarda aşırıya kaçmamaya özen göstermelidir.

Başak burcu 17 Aralık 2022 tarihinde yeni günün kendilerine rehberlik ettiğini hissedecek ve güne başlamadan önce bir danışmanlık almak isteyecektir. Onlar için gün boyunca tavsiye edilen durum ellerinden gelenin en iyisini yapmaları ve perdenin ötesinden gelen işaretler için gözlerini açık tutmaları olacaktır. Yaratıcı hedeflerinde ve sosyal çevrelerinde ilerlemesine yardım alabilecek yeni yollar ile karşılaşacak olan başaklar gecenin ilerleyen saatlerinde ise aşk hayatları ile ilgili gündemde yer olabilir.

Terazi burcu 17 Aralık 2022 tarihinde sıradan şeylerden kurtulma şansları elde edecek ve ruhlarının yeni bir maceraya ya da yeni bir harekete katıldığına görecektir. Gün burç sahipleri için oldukça besleyici olacaktır ve terazilerin en çok arzuladıkları şeyler onların karşısına çıkabilecektir.

Akrep burcu 17 Aralık 2022 tarihinde güne bazı dedikodulara ya da müstehcen haberlere uyanarak başlayabilir. Onlar için yeni günde tavsiye edilen durum fazla şaşırmamaları ve dikkatlerini çok fazla dağıtmamaları olacaktır. Topluluklar ya da romantik karışıklıklar söz konusu olduğu zaman akrep burçları gerçek olayları konuşmalıdır.