13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Emekli maaş hesabınız üzerinden yapılan başvurular sonrasında kredi kullanacak olan kişilere Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacak ve sağlanacak olan bu krediler ile birlikte 5 dakika içerisinde hesaplarınıza ödemeler yatırılacaktır. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olmaları durumunda, şubelere gitmeden, yapacakları kredi başvurularında 5 dakika içerisinde ne kadar kredi onay alacağını görebilmektedirler. 

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurular sonrasında kredi kullanacak olan kişileri aynı gün içinde hizmete demesi vermektedir. 

36 ay vadeli olarak ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler, 50000 TL'ye kadar kredi kullanırken, 120000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan vatandaşlar ağacın ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak istiyorlarsa, 12 ay vadeli olarak kredi imkanından faydalanarak emekli kredisi alabilmektedirler. 

Emekli maaş hesabınız üzerinden ihtiyaç kredisi kullanırken, acil ihtiyaç kredisi imkanından faydalanacak olan kişilere ayrıca, borç kapatma kredisi devredilerek kamu bankaları üzerinden sizlere düşük faiz oranları ile birlikte kredi alma imkanı sağlanmaktadır. 

Emekli maaş hesabınız üzerinden ihtiyaç kredisi kullanarak, şartlara uygun olarak aynı gün içinde kredi ödemesi alacak kullanmadan, vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verecek olan bu kamu bankaları üzerinden maaş almayan kişiler maaş, taşıma işlemleri sonrasında kredi başvurusu yapabiliyor. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte işlem yapabildikleri gibi, ayrıca banka şubelerine gitmeden de işlemlerini 5 dakika içerisinde internet bankacılığı ve internet şubesi üzerinden hemen yapabilmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden kredi kullanacak olan kişiler, 5 dakika içerisinde sonuç alabilecek ve onaylanan bu kredileri 5 dakika içerisinde hesaplarına da internet bankacılığı üzerinden yatırabileceklerdir.