Emekli maaşı hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşlar için kamu bankaları tarafından devlet destekli krediler verilmeye devam edilecek. 10 milyon üzerindeki tüm emekliler için yapılan bu özel ödemelerde daha önce kamu bankaları üzerinden nakit kredi başvurularını gerçekleştirerek onay alan ve kredi kullanan tüm vatandaşlar için uygun faizlerle ödemeler verilerek kredi işlemleri yapılmaktadır. Acil ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz ve ihtiyaç kredisi ödemelerini hızlı bir şekilde hesaplarınıza yatırabileceğiniz kampanyalara katılarak sizlerde dilediğiniz zaman ihtiyaç kredisi ödemesi alabilecek ve bankalardan İstediğiniz zaman emekli kredisi kullanabileceksiniz.

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Ziraat Bankası başta olmak üzere Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşların uygun faiz oranları ile birlikte işlemlerini gerçekleştirebilecekleri kampanyalara katılabilmeleri için başvuru şartlarına uygun olmaları istenmektedir. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar için belirli şartlar dahilinde ödemelerini hızlı bir şekilde gerçekleştireceğini ve 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak nakit kredi kullandıracağını açıkladı.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyor olmanız durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek nakit kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılarak sizler de dilediğiniz zaman ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanarak başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için belirtilen şartlara uygun olarak Kredi ödemeleri uygun faiz oranları ile birlikte verilecek ve bu krediler hesapları yatırılarak hemen aynı gün içinde kullandırılacaktır.