10 milyon üzerinde emekli, eylül ayı içerisinde kamu bankaları üzerinden 20000 TL'ye kadar ödeme alacağı haberi geldi. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz başvurular ile birlikte sizlerde acil ihtiyacınızın olması durumunda nakit ihtiyacınız ile birlikte hızlı bir şekilde 20000 TL kredi başvurusunda bulunabileceksiniz.

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olmaları durumunda artık banka şubelerine gitmeden internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de eylül ayı içerisinde düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi kullanabilmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar, düşük faiz oranlarından yararlanarak 36 ay vadeli olarak alacakları bu kredilerde şartları uygun olmaları durumunda aynı gün içinde hesaplarına ödemeler yatırılarak da kredi kullanmaktadır. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Başvurularını gerçekleştirerek, kredi almak isteyen vatandaşlar, aynı gün içinde hesaplarına ödemeler yatırmaktadırlar. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişiler için yapılacak olan yeni nakit kampanyasında, acil ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak işlem yapılarak kredi imkanı sağlanmaktadır. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 20000 TL nakit kredi kullanmak istiyorsanız ve başvurunuzu bu bankalar üzerinden gerçekleştirmek istiyorsanız, maaş almış olduğunuz banka üzerinden almış olduğunuz internet şifresiyle birlikte bankaların mobil uygulamalarına giriş yaparak buradan kredi başvurusunda bulunmanız mümkündür. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi kullanacak olan kişiler, acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerini gerçekleştirecek ve onaylanan bu kredilerde de 3 ay ertelemeli kredi işlemleri sağlanacaktır. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilere 3 ay ertelemeli olarak verilecek bu krediler haricinde daha yüksek limitlerde de borç kapatma kredisi ve isterlerse yüksek limitli ihtiyaç kredisi ve ipotekli kredi imkanı da sağlanmaktadır. Emekli maaş hesabınız üzerinden almış olduğunuz tüm kredilerde özellikle şartları uygun olan vatandaşlara aynı gün içinde destek kredi ödemeleri yapılmaktadır.