Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, emekli olan vatandaşlar için başlatmış olduğu yeni kampanyada destek olarak gelir belgesiz 20000 TL'ye kadar nakit vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, emekli olan vatandaşlar için başlatmış olduğu bu kredi kampanyasında 20000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu. Emekli maaşınızı bu bankalar üzerinden almanız durumunda, işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek ve ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirmek isteyen kişilerin bankadan emekli maaşı alması şartı ile kredi puanı düşük olsa da kredi onayı alabileceğidir. En yakın banka şubesine giderek işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, 36 ay vadeye kadar alacakları bu kredilerle birlikte bankadan hızlı bir şekilde işlem yapabilir ve kredi kullanabilirler. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli Kredisi Başvurusu 

Emekli maaşını kamu bankaları üzerinden alan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyada, emekli maaşınızı kamu bankaları üzerinden alıyorsanız, 20,000 TL destek kredisi kullanabilirsiniz. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli kredisi alarak cep telefonları üzerinden mobil uygulamayı indirip kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar ise kredi puanı düşük olsa bile hesaplarına anında ödeme alabilmektedirler.

Nakit kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 36 ay vadeye kadar işlemlerinizi gerçekleştirerek hızlı bir şekilde kredi alabilirsiniz. Banka kredi şartlarına uygun olan vatandaşlar, 36 ay vadeli olarak işlemlerini gerçekleştirecek ve hızlı bir şekilde bankalar üzerinden kredi kullanabileceklerdir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda başvurunuzu gerçekleştirerek, 36 ay vadeli olarak alacağınız 20000 TL kredi haricinde ilk defa emekli maaşını bankalara taşıyan vatandaşlar içinde yüksek limitli krediler kullandırılmaktadır.