Emekli olan vatandaşlar için devlet tarafından verilecek olan düşük faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisinde limitler belli oldu. Emekli maaş alan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyalarda 10 milyonun üzerinde emekliye en düşük 5000 TL'ye kadar ödeme verilerek istedikleri zaman acil ihtiyaç kredisi kullandırılabileceği bir kredi kampanyası başladı.

Devlet destekli olarak ödenecek olan bu kredilerde kredi şartlarına uygun olan vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç verilecek ve onaylanan bu nakitler aynı gün içinde hesaplarınıza yatırılır, hatta kullandırılacaktır.

Devlet destekli olarak almış olduğunuz ihtiyaç kredilerinde emekli maaş alan vatandaşlar için özellikle 50000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan kişilere 36 ay vadeli ve düşük faiz oranları ile birlikte kredi imkanı sağlanıyor. 

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar, başvuru yapmak istiyorlarsa, şubelere gitmeden internet bankacılığı üzerinden hızlı bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilecek, nakit kredi kullanabileceklerdir. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız, şubelere gitmeden devlet destek olarak kredi almak içkin bu bankadan emekli maaş almanız yeterli olacak. Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek de işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek ve onaylanan bu kredileri, istediğiniz zaman hesaplarımıza yatırarak da kullanabileceksiniz. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapacağınız başvurularda hızlı bir şekilde kredinizi aynı gün içinde hesaplarınıza yatırabilirsiniz. 

Vakıfbank ve Halkbank

Halkbank ve Vakıfbank üzerinden de emekli maaş alan vatandaşlar istedikleri zaman başvurularını gerçekleştirerek banka şubelerine gitmeden işlemlerini yapabilecek ve istedikleri zaman kredi kullanabileceklerdir. Halkbank Vakıfbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar, 90 gün ertelemeli olarak 50000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor ve en düşük faiz oranlarından yararlanarak, yemekler için verilen devlet destekli kredi kampanyalarından faydalanabiliyorlar.