Üye Olmak İstiyorum
Şifremi Unuttum
Haber24
3 muvazzaf asker tutuklandı! 14:53 10-03-2010
Balyoz soruşturması kapsamında savcılığın itirazı üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan 3 muvazzaf asker tutuklandı.

Balyoz Güvenlik Harekat Planı’na ilişkin soruşturma kapsamında mahkemeden serbest bırakılan ve savcılığın itirazı üzerine haklarında yakalama kararı çıkarılan 3 muvazzaf asker tutuklandı.

Muvazzaf asker ile soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 40 oldu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan muvazzaf askerler 28 Şubat Pazar günü sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Soruşturmayı yürüten savcılarının muvazzaf askerlerin serbest bırakılmasına itiraz etmeleri üzerine mahkeme 3 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı çıkardı. Haklarında yakalama kararı çıkartılan 3 muvazzaf asker Merkez Komutanlığı’ndaki işlemlerinn ardından bugün öğle saatlerinde soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın Beşktaş’taki adliye binasına getirildi.

Haklarındaki yakalama kararı İstanbul nöbetçi 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı.

Bu habere yorum yap!
R.DENKTAŞ
Kıbrıs ve Federasyon!
H.CEVİZOĞLU
"Candaş Medya"nın sırrı
H.Z.ALPTEKİN
Ne Genelkurmay’da ne de iktidar da iş var!

B.TURAN
Güzelliğin tılsımı
H.MAHALLİ
Dürüst olmak
N.SAPAN
Kürt sorununa fasılalarla çözüm!

Ana Sayfa  |  Güncel  |  Politika  |  Ekonomi  |  Spor  |  Dünya  |  Magazin  |  Yaşam  |  Sağlık  |  Teknoloji  |  Kültür Sanat  |  Eğitim  |  Sıradışı
Kullanım ve Gizlilik Şartları | Künye & Reklam |

© haber24.com. Tüm Hakları Saklıdır

Sayfa Üretimi 0.136 saniye.